Hemtjänst – vår passion

Livea tänker skapa Sveriges bästa hemtjänst. Detta kommer att bli möjligt genom en handplockad personal med ett stort intresse för sitt yrke, rätt känsla, utbildning och erfarenhet. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Livea har lång erfarenhet av att bygga upp en fungerande hemtjänstverksamhet och har en mycket kompetent personalgrupp. Vi vet att medarbetare som ses, uppskattas och tillåts växa gör ett engagerat arbete. Vi tillämpar det nya och goda ledarskapet som gör att våra medarbetare trivs, utvecklas och stannar hos oss.

Hemtjänst med hög ambition

Livea Hemtjänsts ledord är: ”Med hjärta och hög kompetens gör vi verklighet av de vackra orden”. Genom att måna om våra medarbetare, erbjuda goda villkor och växande i arbetet läggs grunden för att ge bästa tänkbara vård och omsorg till dig som kund. På det här sättet blir vi en attraktiv arbetsgivare och hos oss vill man arbeta. Det kommer du som kund att märka.

Det är lätt att välja eller byta till Livea som hemtjänstutförare

Längtar du efter en suverän hemtjänstutförare? Då har du kommit rätt! Livea ger dig en hemtjänst som till och med överstiger dina förväntningar. För mer information tveka inte att kontakta vår verksamhetschef Annika Nilsson 0709-907223 så får du hjälp hela vägen. Våra tjänster inkluderar även avlösarservice och ledsagning. Vi finns i trevliga lokaler på Granängsringen 42.

Trygghet

I Livea befinner du dig i trygga händer. Vår verksamhetschef Annika Nilsson har en gedigen erfarenhet inom olika delar av vård och omsorg och har under många år arbetat som chef både inom hemtjänst och personlig assistans. Hon har en hög kompetens inom sociallagstiftningen vilket innebär att det inte finns några frågor som är främmande för henne.

Annika Nilsson har arbetat både som chef inom privata verksamheter och kommunal äldreomsorg. Förståelsen för vad hemtjänstarbetet innebär både för kund och personal gör henne till en god handledare för personalen i det dagliga arbetet. Hennes erfarenhet som biståndsbedömare gör det dessutom lättare för dig som kund att få din hemtjänst precis som du vill ha den.

Livea Hemtjänst VD Pia Sundberg är i grunden civilekonom med många års erfarenhet som uppskattad chef och mentor. Under sin utbildning till diplomerad mentor förstärktes Pias insikt i kraften av mänskligt växande och det var där idén kring det goda ledarskapet och Livea Hemtjänst först föddes. Pia har sedan ungdomen passion för äldre då hon arbetade inom hemtjänsten och förverkligar genom Livea Hemtjänst verksamhet sina drömmar om kvalitetsomsorg.

Ökat inflytande för dig som kund

I Tyresö har du som är beviljad hemtjänst fått ett ökat inflytande genom att du har möjlighet att tillfälligt byta insatser efter behov och önskemål utifrån ditt biståndsbeslut. Du kan t ex byta en promenad mot klädvård, frosta av frysen, café- eller restaurangbesök, läsning, byta eller stryka gardiner eller något annat önskemål som du har.

Små personalgrupper

Det är ett krav från Tyresö Kommun på oss utförare av hemtjänst att organisera verksamheten så att så få personer som möjligt deltar i omvårdnaden av dig. Livea Hemtjänst har en hög ambition när det gäller arbetet med schemaläggning då planeringen är a och o för att uppnå en väl fungerande och personlig hemtjänst.

Att arbeta på Livea Hemtjänst är attraktivt vilket i sig lägger en god grund. Du kommer att märka att personalens trivs hos oss på Livea Hemtjänst och därför stannar de. När du som kund har valt Livea som hemtjänstutförare påbörjas ett noggrant arbete med att välja rätt personal med rätt egenskaper och intressen för just dig och dina behov.

Guldkantstjänster

Så länge du vill så kan du. Se fliken "Guldkant" och se ett axplock av det vi kan göra för dig.

Trivselträffar

Vi träffas regelbundet i vår lokal på Granängsringen 42 dit kunder, medarbetare och anhöriga är välkomna att umgås över nybryggt kaffe och hembakat bröd, ibland till Pias pianomusik. Vill vi så sjunger vi en sång. Håll utkik under Nyheter  där information om trivselträffarna kommer upp.

Tilläggstjänster

Vi utför hushållsnära tjänster som t ex städning, promenader, tvätt och strykning, högläsning, administrativ hjälp mm Allt detta ger rätt till RUT-avdrag och kostnaden efter avdrag är 200 kr/tim. Vi utför också tjänster som inte ger rätt till RUT-avdrag, t ex sällskap till teater- och konsertbesök eller om du har andra önskemål till ett pris av 350 kr/tim inkl moms. Vi är flexibla och försöker alltid hitta bra lösningar. 

Kontakt

Vill du veta mer om Liveas verksamheter kontakta:
Verksamhetschef Annika Nilsson,0709-90 72 23.